In fact replica watches, the beginning of Paul Newman Daytona rolex replica should also be called exotic dials Daytona, this watch is Rolex replica watches uk in the sixties of last century launched uk replica watches.
Bankmannasällskapet i Göteborg :: Bli Ledamot i Bankmannasällskapet
 
 
Navigera
 
Hemsidan
Om Sällskapet
 
Galleri
Bli Ledamot
 
Kontakta Oss


Redan Medlem?
Välkommen som ledamot i Bankmannasällskapet

Bankmannasällskapet i Göteborg är ett över 100 år gammalt sällskap, bildat i november år 1900 av bankmän i Göteborg. På den tiden arbetade endast 166 personer i branschen. Tanken var att bilda en herrklubb efter engelskt mönster där man kunde träffas utanför bankarbetet och ha trevligt, men även bilda sig.

Som ledamot i Sällskapet:

... får Du tillfällen att under angenäma former stifta bekantskap med nya kollegor från andra banker än Din egen samtidigt som Du kan umgås med Dina gamla vänner.

... får Du del av erfarenhet, kunskap värme och social samvaro.

... får Du delta i Sällskapets sammankomster i samband med föredrag och diskussion i aktuella ämnen (oftast med bankanknytning).

... får Du delta i t.ex. industribesök eller andra utflykter, t.ex. den årliga vårutflykten.

Vad är det då som gör att Sällskapet borde tilltala just Dig? Det är en stark känsla för det som händer inom bank, finans och försäkring idag. Vi månar alltid om att bjuda in spännande föredragshållare och även på andra sätt hålla oss uppdaterade på det som sker i vår bransch. Men det är också nostalgi som förenar oss. För många är Sällskapet den plats där Du fortfarande kan dela minnen och erfarenheter med likasinnade.

Klicka här, för att se en lista över Sällskapets nuvarande styrelseledamöter!

Kontakta gärna någon av styrelseledamöterna för inträde i Sällskapet! Årsavgiften är för närvarande kr. 250,00. Första gången Du deltar bjuder Sällskapet på deltagaravgiften!

Styrelsen

 

LADDA NER INTRÄDESANSÖKAN
     Inträdesansökan.docx (Microsoft Word, 24 KB)
     Inträdesansökan.pdf (Adobe PDF, 127 KB)

 

© COPYRIGHT
  © Bankmannasällskapet i Göteborg (1900 - 2024)
® Alla rättigheter reserverad
© Denna webbsida utvecklas och underhålls av Afshin Nabijou
För tekniska förfrågningar, maila mig på: support@bankman.se
STARTSIDAN | OM OSS | Galleri | KONTAKT